Wanneer u begint met het bouwen of verbouwen van een huis, is het belangrijk om in een vroeg stadium na te denken over uw interieur. Door de bouw- of verbouwplannen samen te laten lopen met het interieurontwerp kunnen we het wooncomfort optimaliseren. Soms hebben kleine bouwtechnische wijzigingen een enorme impact op het interieur. Simpelweg omdat ze praktische gevolgen hebben of ruimtelijk meer mogelijkheden bieden.

Coen Gorter Interiors by Lotte Deckers - Project 3 - Foto 1

Wij denken graag mee in de mogelijkheden die de bouw of verbouwing van uw huis voor uw interieur kunnen betekenen. Wij kunnen u volledig ontzorgen wat betreft de bouwbegeleiding en zijn een eerste aanspreekpunt voor alle disciplines. Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons betrouwbare netwerk.

Coen Gorter Interiors by Lotte Deckers - Project 3 - Foto 4

Door de toepassing van semi-transparant stof in combinatie met een perfecte wandaankleding creëren we rust naar het interieur en temperen we het zicht naar binnen.

Coen Gorter Interiors by Lotte Deckers - Project 3 - Foto 3
Coen Gorter Interiors by Lotte Deckers - Project 3 - Foto 2
Coen Gorter Interiors by Lotte Deckers - Project 3 - Foto 5

De roomdivider heeft als functie om de eetkamer en zitkamer een eigen sfeer te geven. Met een simpele handbeweging kijken we in de zitkamer naar een spannende film en gebruiken we in de eetkamer hetzelfde scherm als computerscherm.

Coen Gorter Interiors by Lotte Deckers - Project 3 - Foto 6